Iedereen is dol op Braaaf!

Goed voor gebit en adem

Een kauwproduct van Braaaf zorgt er niet alleen voor dat je hond zich prettiger voelt en rustiger is. Een goede kluif zorgt er ook voor dat je hond minder of niet meer uit zijn bek stinkt.
why-love-img1
why-love-img2

Voorkomt overgewicht

Honden die regelmatig kunnen kauwen op een goed, verantwoord product, hebben bovendien minder kans op overgewicht. Kluiven draagt ook bij aan een betere en hogere stofwisseling.

Niet alles is Braaaf

Braaaf biedt je de keuze uit heel veel verschillende, maar altijd verantwoorde en smakelijke beloningen en kauwproducten van topkwaliteit. Als er Braaaf op staat, weet je zeker dat het goed is.
Naamloos-4
Naamloos-3

Alle honden moeten kauwen

Een hond heeft minimaal twintig tot dertig minuten per dag een intensieve kauw behoefte. Als baasje wil je dan niet dat je trouwe viervoeter alles in huis kapot bijt en overal op loopt te knagen en te kluiven.

IFS gecertificeerd

Het IFS Broker certificaat toont aan dat producten van producent tot en met groothandel zijn gecontroleerd en geproduceerd door gecertificeerde bedrijven, waardoor je altijd van de hoogste kwaliteit gegarandeerd bent.
Braaaf heeft een IFS score van: 98,47%
Naamloos-7
Naamloos-6

De beste ingrediรซnten

Wanneer je een Braaaf product koopt ben je er zeker van dat jouw hond het allerbeste krijgt. De producten van Braaaf worden hygiรซnisch verpakt en bevatten alleen maar de beste ingrediรซnten. Want onze vrienden verdienen alleen maar snacks van hoge kwaliteit.