Hee hallo, Juultje hier!

Mijn baasje is het liefste baasje ter wereld en geeft mij alleen maar het beste eten. Ze let zelf heel erg op wat ze eet en koopt daarom steeds minder vlees. En wat zij doet wil ik natuurlijk ook. Nou heeft ze sinds kort een nieuw hapje voor mij en daar ben ik dol op. De Braaaf vegan snack! Ik zou de hele dag wel op deze lekkere snacks kunnen kauwen.

Nou probeer ik de hele dag de gekste trucjes te doen om maar een vegan snack te verdienen. Daar trapt mijn baasje helaas niet in, maar toch blijf ik mijn best doen. Gaat jouw hond ook de gekste trucjes doen voor deze Braaaf vegan snack? Maak hier dan een mooi plaatje van en plaats hem op social media met de hashtag #gekvanvegansnacks. En wie weet komt jouw hond net als ik op de Braaaf social media.

Wij honden verdienen het állerbeste. Ook op het gebied van snacks. Want snacks zijn onmisbaar in het dagelijks dieet van de hond. Alle honden hebben namelijk net als ik een natuurlijke kauwbehoefte van minimaal 30 minuten per dag. Net zoals onze baasjes hun dagelijkse beweging nodig hebben. Maar die kauwbehoefte van de hond hoeft niet altijd ingevuld te worden met vleesproducten.

Zoals mensen hun allergieën, voorkeuren en specifieke dieetwensen hebben, hebben wij honden dat ook. Daarom zijn de Braaaf Vegan Snacks voorzien van een speciale textuur die zorgt voor een hoge verterings- én acceptatiegraad. Daarnaast zijn ze glutenvrij zonder verlies van de lekkere smaak en kwaliteit.

Door het kauwen op de vegan snacks helpen wij ook nog eens de vermindering van vlees consumering een pootje. Kortom: verantwoord en veilig kauwen zonder dierlijke ingrediënten.
Hieronder zie je al mijn vrienden die al een lekkere snack heb gegeten. Is jouw hond nou ook helemaal fan geworden net als ik? Deel dan jouw #gekvanvegansnacks moment op social media en kom bij mijn vriendenlijstje!

Groetjes, Juultje.