Iedereen is dol op Braaaf!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do

Goed voor gebit en adem

Een kauwproduct van Braaaf zorgt er niet alleen voor dat je hond zich prettiger voelt en rustiger is. Een goede kluif zorgt er ook voor dat je hond minder of niet meer uit zijn bek stinkt.
why-love-img1
why-love-img2

Voorkomt overgewicht

Honden die regelmatig kunnen kauwen op een goed, verantwoord product, hebben bovendien minder kans op overgewicht. Kluiven draagt ook bij aan een betere en hogere stofwisseling.

Niet alles is Braaaf

Braaaf biedt je de keuze uit heel veel verschillende, maar altijd verantwoorde en smakelijke beloningen en kauwproducten van topkwaliteit. Als er Braaaf op staat, weet je zeker dat het goed is.
why-love-img3
why-love-img4

Alle honden moeten kauwen

Een hond heeft minimaal twintig tot dertig minuten per dag een intensieve kauw behoefte. Als baasje wil je dan niet dat je trouwe viervoeter alles in huis kapot bijt en overal op loopt te knagen en te kluiven.

IFS gecertificeerd

Het IFS Broker certificaat toont aan dat producten vanaf de producent tot en met de groothandel zijn gecontroleerd en geproduceerd door gecertificeerde bedrijven, waardoor je altijd van de hoogste kwaliteit gegarandeerd bent.
why-love-img5
why-love-img6

Andere producten

De kwaliteit van Braaaf is terug te zien in veel meer dan voedsel alleen. Zo bieden de producten van Urine Off uitkomst om ongewenste geurtjes weg te halen, en zorgen de producten van True Hemp voor een kalme en ontspannen hond.