Een beetje actieve Instagrammer (en hondenliefhebber) kent ze vast wel; de hondenaccounts! Bekijk je graag mooie, lieve, leuke, grappige foto’s van honden? Braaaf heeft er 10 voor je op een rijtje gezet! Volg jij ze al?

Grey Border

Grey Border – @greyborder

Op het account van Grey Border kun je Zazu volgen, de 5-jarige bijzonder uitziende Border Collie. Samen met zijn vriendinnetje Kyra (11) beleeft Zazu allerlei avonturen! Volg dit duo voor de mooiste foto’s op de meest prachtige locaties in Nederland.

Golden Prince Leo – @goldenprinceleo

Op 21 juli 2018 is Leo ter wereld gekomen. Leo is een blije, actieve pup. We houden nu al van hem… En deze Golden Retriever houdt ook van jou! Leo is niet vies van een paar subtiele verkleedpartijtjes op zijn tijd en als je een stukje naar beneden scrolt op dit account kom je de schattige puppyfoto’s nog tegen!

Golden Prince Leo
Duke the Dutch Boxer

Duke the Dutch Boxer – @dukethedutchboxer

De 5-jarige Duke maakt het liefst elke dag nieuwe vriendjes of het nou om andere hondjes gaat of om zwanen. Ze kan als de beste gekke bekken trekken, maar ze kan ook heel zielig kijken. Haar baasje Milou, ook wel ‘haar assistent’ genoemd 😉, houdt onwijs veel van haar Boxer girl.

Hollands Next Top Golden – @hollandsnexttopgolden

We stellen je ook graag voor aan Iker en haar baasje Nienke. De beeldschone Iker is net 6 jaar geworden en met z’n tweetjes bezoeken zij elke dag de mooiste locaties in Groningen.

Hollands Next Top Golden
Bo, Evi & Tes

Bo, Evi & Tes – @bo_evi_tes_thelabradoodles

Deze drie labradoodles zijn toch het leukste hondentrio dat je ooit hebt gezien? Bo, Evi en Tes zijn drie zusjes van 2, 4 en 6 jaar oud. Met ieder hun unieke vachtkleur zijn ze een perfecte mix voor de mooiste foto’s!

Mila – @mila_frenchbull

Deze mega energieke French Buldog heet Mila. Dit meisje is bijna 2 jaar oud en neemt je mee op haar dagelijkse avonturen door België. Geen moment is saai met haar! Met haar foto’s in jouw tijdlijn brengt Mila gegarandeerd elke dag een lach op je gezicht 🙂

Mila
Shimmer

Shimmer – @shimmerthesausage

Deze teckel genaamd Shimmer en haar baasje Sammy-Jo houden erg van verkleedpartijtjes 😉 Dit zorgt voor de grappigste foto’s! Neem snel een kijkje op haar profiel om deze fashionista eens van dichtbij te bekijken.

Tommy – @tommythebully

Deze Amerikaanse Buldog is alweer 4 jaar oud en houdt wel van wat lekkers! Zo kreeg hij op zijn verjaardag een echt hondentaartje! Tommy vind het ook leuk om met zijn vriendjes te spelen en kan gelukkig heel goed overweg met Zoë, zijn kattenzusje.

Tommy
Vesper

Vesper – @vesper.canecorso

Vesper, de Cane Corso, wandelt graag met haar baasje in het bos! Als grote zus is ze heel beschermend en takken halen kan ze als de beste! Zelfs in het water 😉

Little Lou – @littlelouthepug

Little Lou de mopshond gaat graag op playdates met haar andere pugfriends. Ze heeft harnasjes in alle kleuren van de regenboog, maar ook strikjes, truitjes en zelfs een pikachu pak kun je in haar hondengarderobe terugvinden.

Little Lou

Houd onze Instagram pagina goed in de gaten voor nieuwe samenwerkingen met de leukste accounts! Heb je zelf een Instagram-account van je viervoeter? Dan komen we graag met je in contact!

Laat ons weten waarom jij ons Braaaf-visitekaartje zou moeten zijn en wie weet maken we je blij met een Braaaf-pakket. Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar marketing@chewexpressnl.com.