Slide background
Slide background
Slide background

Dat is Braaaf

Braaaf is jong, energiek, innovatief, lef hebben, je tanden erin zetten en er actief voor gaan. Braaaf is en blijft natuurlijk een betrouwbare lobbes. Verantwoord en van uitstekende kwaliteit.

Gegarandeerd goed én lekker
Braaaf is ontstaan vanuit liefde voor honden én vanuit de behoefte aan advies bij baasjes. Nog niet alle hondenbezitters weten dat kluiven goed is voor een hond. Ze vinden het vies of gevaarlijk. Of ze weten niet waar ze het beste voor kunnen kiezen. Ze krijgen onvoldoende advies over de verschillen tussen de producten. Braaaf wil ervoor zorgen dat alle baasjes gemakkelijk iets kunnen kopen dat én goed is voor hun hond én smakelijk én gegarandeerd van uitstekende kwaliteit.

In herkenbare verpakking
Als er Braaaf op staat, weet je dat er iets lekkers in zit dat ook nog eens goed is voor je trouwe viervoeter. Braaaf valt op. Met die knallende verpakkingen in groen en paars of lichtbruine streepjes, zie je de topproducten van Braaaf direct in het schap staan. Zie je Braaaf niet bij je vertrouwde dierenspeciaalzaak? Vraag er dan naar!

Cadeautje voor je hond
Door de mooie verpakking lijkt Braaaf wel een cadeautje voor je hond. Honden zijn er dan ook erg blij mee, maar het is niet zomaar een extra traktatie, verwennerij of een lekkere beloning. Het is een waardevolle aanvulling op het goede voer dat je ‘m al geeft. Braaaf is er in verschillende soorten, smaken én hypoallergene varianten. Dankzij Braaaf is kwaliteit nu heel herkenbaar.

over-ons