Slide background
Slide background
Slide background

IFS Certificaat

Hoe herken je kwalitatief goede kauw en beloningsproducten?

Dierenliefhebbers weten als geen ander dat het moment om je hond met een snack te verwennen een van de hoogtepunten van zijn of haar dag is. Onder het gehoor van luidkeels gesmak wordt de beloning tot en met de laatste lik smakelijk verorbert, en het baasje denkt bij zichzelf “Als Max z’n beloning zo snel op heeft, dan moet het vast ook wel gezond zijn!”. Jammer genoeg is dit niet altijd het geval…

ifs_broker_box_coated_cmyk

Zijn alle kluiven en beloningsproducten kwalitatief goed?

Voor veel dierenspeciaalzaken is het heel vanzelfsprekend dat alles wat ze bij de groothandel of leverancier kunnen aanschaffen ook daadwerkelijk goed is. Retailers zijn vaak alleen geïnteresseerd in goedkope producten of er wordt slechts gekeken naar de marge.

Waarom kiezen voor kwaliteit?

Veel baasjes erkennen de rol van goed voer en doen erg hun best om te zorgen dat het voer dat hun hond krijgt voldoet aan hun eisen en aan het dieet. Zo zorgvuldig als dat ze zijn bij het aanschaffen van voer, zo onzorgvuldig zijn ze bij het kopen van een kauw- of beloningsproduct. Dit komt doordat dierenspeciaalzaakeigenaren de klanten goed informeren over hondenvoer, maar wanneer het op hondensnacks aankomt zelf niet goed onderlegd zijn. Een slechte kluif of beloning kan granen of slechte kwaliteit buffelhuid aan de binnen- of buitenzijde bevatten. Daarnaast wordt er in tegenstelling tot bij het aanschaffen van voer niet gekeken naar de ingrediënten waardoor het voor kan komen dat een kluif met granen of gluten zomaar aan een klant wordt verkocht met een hond die juist allergisch is voor granen of gluten.

Herken kwaliteit aan het IFS Certificaat

We begrijpen dat de meeste petshops bij het doen van inkopen niet de tijd hebben om alle producten uitvoerig te bestuderen. Daarom heeft Braaaf het IFS Broker certificaat behaald. Dit toont aan dat producten vanaf de producent tot en met de groothandel zijn gecontroleerd en geproduceerd door gecertificeerde bedrijven, waardoor je altijd van de hoogste kwaliteit gegarandeerd bent. We vernemen graag welke dierenspeciaalzaken zich professioneel willen opstellen!